English Български

Търсене в сайта:
 
За Борино
Селищна система
Забележителности
Природа
Места за настаняване
Туристически ИнфоЦентър
Продуктов каталог
Полезна информация
Линкове
Проект Trees-Against-Ppoverty
Пеперудения свят на Кастракли
Документи Био-Б-Еко
DMS кампания Дяволска пътека
Профил на купувача
За нас
Туристически маршрут Мост Кемера
 
Новини Галерия Карта Контакти
DMS кампания
 
Започва осмата благотворителна кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш”. Платформата за онлайн дарения е отворена от днес
 
  • Нови 24 общественозначими проекта ще бъдат подкрепени от кампаният
  • В онлайн платформата izberi.rbb.bgвъзможност за дарение с няколко клика
  • Всяко дарение от външен дарител постъпва  директно за каузата
 
За осма поредна година Райфайзенбанк стартира дарителската кампания “Избери, за да помогнеш” с нови 24 общественозначими проектa в областите здравеопазване, социална сфера, култура и образование, опазване на околната среда  - част от тях предложени от служителите на банката. Кампанията ще набира подкрепа за проекти за профилактика на онкологичните заболявания, за деца и възрастни в крайно тежко социално положение, за интегриране на децата със слухови увреждания, за опазване на културно-историческото наследство, за бездомните животни и за подобряване на достъпа до туристически обекти с национално значение.
Традиционно най-много средства в дарителската кампания се набират от Райфайзенбанк и служителите на Групата Райфайзен в България, които даряват лични средства по избран от тях проект. За всеки дарителски жест на свой служител Райфайзенбанк добавя до 100 лв. към избраната от служителя кауза. Средства се набират и от външни дарения благодарение на популяризирането на проектите от страна на медийните партньори на кампанията. Даренията постъпват директно по сметките на съответните организации.
„Избери, за да помогнеш“ доказа своята устойчивост през годините. За седемте си издания, кампанията е подкрепила 189 проекта, с над 2.3 млн. лева. Нашите служители са и емоционално обвързани с каузите, защото освен със своите лични дарения, те с готовност участват и в доброволческите инициативи, които обхващат всички региони, в които банката оперира“, каза Оливер Рьогл, председател на УС на на Райфайзенбанк.   
Както всяка година, и по време на осмото издание на „Избери, за да помогнеш“ актуалните проекти на неправителствени организации, фондации, болници и др. са представени на интернет страницата на кампанията www.izberi.rbb.bg. На нея всеки, който желае, може да направи дарение директно по сметка на избрания благотворителен проект, онлайн чрез системата за разплащания Pay.dir.bg, чрез интернет банкирането на Райфайзенбанк или като изпрати SMS. Благотворителната платформа www.izberi.rbb.bg с новите 24 проекта е активна от днес.
Всички каузи, включени в кампанията “Избери, за да помогнеш”, засягат значим за обществото проблем, като бенефициентите гарантират сериозна ангажираност по решаването му и впоследствие предоставят отчет за усвояването на дарените им средства.

Медийни партньори:
  
  
 
 

© 2005 СНЦ "Био-Б-Еко", Web design Balkan Sys